Check nu 1XTZ39 op fiat-kentekencheck.nl

1XTZ39: Fiat - PUNTO ABARTH

Samenvatting

Check alle beschikbare informatie over 1XTZ39, een Fiat Punto abarth. De huidige BPM-waarde van deze personenauto is €4.422,00 en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. Het aantal zitplaatsen is 4 en de laatst bekende kleur is rood. In de stad verbruikt deze auto 1 liter benzine op 3,3 kilometer en het zuinigheidslabel is . Voor 19-02-2023 moet dit Fiatvoertuig opnieuw APK gekeurd worden. Op 11-02-2009 is deze personenauto voor het eerst op naam gezet in Nederland. De personenauto van het merk Fiat met kenteken komt uit het jaar 2009.

De huidige eigenaar heeft deze auto ongeveer 185 dagen in zijn bezit. Het voertuig staat geregistreerd op kenteken is een Punto abarth uit het jaar 2009. Het gewicht van deze lege personenauto met kenteken is 1160 kg. Deze Fiat Punto abarth met kenteken heeft een cilinderinhoud van 1368cc.

Informatie over dit voertuig

Kenteken: 1XTZ39
Vorige eigenaren: Opvragen
APK Afkeurpunten: Opvragen
Merk: Fiat
Handelsbenaming: PUNTO ABARTH
Voertuigsoort: Personenauto
Inrichting: MPV
Controleer schade

Technische data

Aantal Deuren: 2
Wielbasis: 251
Massa Ledig Voertuig: 1160 kg
Massa Rijklaar: 1260 kg
Technische Max Massa Voertuig: 1665 kg
Toegestane Maximum Massa Voertuig: 1665 kg
Maximum Massa Trekken Ongeremd: 400 kg
Maximum Trekken Massa Geremd: 500 kg
Kleur: Rood
Aantal Zitplaatsen: 4
Onderhoudsintervallen check

Financiele data

Catalogusprijs: €0,00
Bruto Bpm: €4.422,00
Dagwaarde: Opvragen
Controleer dagwaarde

Registratie data

Datum Eerste Afgifte Nederland:
Vorige eigenaren: Opvragen
Vervaldatum Apk: 19-02-2023
Datum Eerste Toelating: 11-02-2009
Datum Tenaamstelling: 04-02-2022
Wam Verzekerd: Ja
Controleer eigenaren

Overige data

Europese Voertuigcategorie: M1
Openstaande Terugroepactie Indicator: Nee
Plaats Chassisnummer: r. op bodemplaat by voorzitting
Retrofit Roetfilter:
Type:
Typegoedkeuringsnummer: e3*2001/116*0217*09
Uitvoering: 28
Variant: AXN1B
Vermogen Massarijklaar: 0.09

Vraag een rapport aan

Soortgelijke Fiat kentekens

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een Fiat?

De aankoop van een tweedehands Fiat is altijd een spannende stap. U weet van te voren nooit zeker of de auto wel goed onderhouden is en dat de auto geen verborgen schade heeft. Zeker bij de aankoop van een auto van een particulier moet u extra voorzichtig zijn. U heeft dan namelijk nauwelijks rechten als de auto achteraf een miskoop blijkt te zijn. Dus u kunt niet rekenen op een niet goed, geld geld terug garantie.

Controleer het aantal vorige eigenaren

Velen kennen de mogelijkheden nog niet, maar het biedt ontzettend veel voordelen wanneer u een eigenarencheck uitvoert bij een voertuig. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij de aanschaf van uw nieuwe voertuig. Zo weet u precies hoeveel eigenaren de auto al heeft gehad. Als u dat naast de leeftijd van de auto legt, kan het belangrijke informatie geven over de kwaliteit van de auto. Als hij namelijk in korte tijd veel eigenaren heeft gehad, kan dat duiden op mankementen.

Controleer de onderhoudshistorie en kilometerstand

Een auto die veel eigenaren heeft gehad, heeft ongetwijfeld gebreken gehad. Dat is niet erg, maar het is wel belangrijk om de geschiedenis van het voertuig te kennen. Als er namelijk al veel mankementen zijn geweest, zegt dat veel over de kwaliteit van de auto en de waarde. U wilt natuurlijk niet te veel voor de auto betalen, dus het is belangrijk het verleden te kennen. De waarde van de auto zal dalen naar de hoeveelheid reparaties die hij nodig heeft gehad. Ook is het verdacht wanneer blijkt dat de auto meerdere eigenaren in een korte periode heeft gehad. Dit laat zien dat de wagen niet helemaal betrouwbaar is en er waarschijnlijk meer aan de hand is.

Met de kentekencheck van fiat-kentekencheck.nl heeft u binnen een handomdraai de juiste informatie tot uw beschikking. Zo kunt u een weloverwogen keus maken en hoeft u zich geen zorgen te maken over mogelijke gebreken. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over het gebruik? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

Bekijk ook de website van Fiat voor meer informatie over Fiat voertuigen.